Tee asioista itsellesi hieman helpompaa viidellä iPhone-sovelluksella, joita jokainen sähköasentaja rakastaa

Kaikki ajattelevat, että sähköasentajilla on helppoa, mutta he eivät istu kahvia ja keksejä syömässä koko päivän. No, he saattavat tehdä osan ajasta, mutta lopulta sinun on ryhdyttävä kovaan työhön, ja jos haluat tehdä itsellesi helpomman, aloita joidenkin näiden sovellusten käyttäminen, jota jokainen sähköasentaja rakastaa.

Stud Löydä

Olisi hienoa, jos johdot olisivat seinien ulkopinnalla niiden sisällä. Asunnon omistajat ajattelevat, että se näytti kamalalta, mutta se tekisi työstäsi sata kertaa helpompaa. Valitettavasti sinun on päästävä seinien taakse tekemään taikaasi, ja Stud Finder -sovelluksen käyttäminen puhelimessa auttaa sinua välttämään kalliita virheitä, koska tiedät tarkalleen, mihin naulat on piilotettu seinien takana, koska sovellus voi tunnistaa ne käyttämällä magnetometriä.

Sähköasentajan laskin Pro

Oletko sairas ja kyllästynyt jouduttamaan katsomaan kirjaa aina, kun haluat selvittää, kuinka tietyt laskelmat tehdään? Jos sekoitat, päädyt luomaan lisää työtä itsellesi, joten se on tehtävä, mutta miksi et tekisi sitä helpommalla tavalla lataamalla Electrician Calculator Pro -sovelluksen? Avaa vain sovellus aina, kun haluat työskennellä jotain ja kun olet liittänyt numerot, pääset etsimäsi numeroon muutamassa sekunnissa.

Sähköinen muotoilija

Tämä sovellus on toinen tarvitsemasi työkalupakki, kun on kyse mahdollisten sähköongelmien ratkaisemisesta. Et usko, ettet alkanut käyttää niitä aikaisemmin, kun huomaat kuinka helppoa on löytää numerot, joita tarvitset työn jatkamiseksi. Tämä sovellus kattaa enemmän kuin peruslaskelmat, ja ne sisältävät akkuongelmat, kustannuslaskelmat, generaattorikyselyt ja paljon muuta sekalaista, jota tarvitset joskus tarvitsevasi.

Energiakustannusten laskin

Liiketoiminnassa ansaitset rahaa ja voit tehdä sen muutamalla eri tavalla. Ensimmäinen tapa on veloittaa asiakkailtasi enemmän rahaa, mutta saatat huomata, että muut yritykset voittavat sinut parhaisiin töihin. Toinen tapa on vähentää kustannuksiasi ja kun työskentelet monien sähkölaitteiden kanssa, voit tehdä sen lataamalla energiakustannuslaskurin. Se kertoo sinulle, mihin rahasi menevät, ja voit selvittää, miten voit alentaa kustannuksiasi eteenpäin.

Taskulamppu

Jokainen sähköasentaja tietää, että sinun on joskus työskenneltävä ahtaissa tiloissa, ja jos sinun täytyy työntää suuri taskulamppu seinän sisään nähdäksesi, mitä teet, se vie paljon tilaa. IPhone on täysin erilainen, koska se on niin pieni ja Taskulamppu-sovelluksella pystyt tuottamaan kirkkaan valon, joka auttaa sinua näkemään kaiken. Se on myös erittäin kätevä, koska sinulla on puhelin taskussa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kaivaa työkalupakissa tarttumalla vanhaan.

You May Also Like

More From Author