Puutarhan parantaminen ei tarkoita vain kukkien istuttamista ja aidan maalaamista, kun se alkaa menettää vetovoimaa. Jos mietit mitä vaihtoehtoja sinulla on, katsotaan nyt muutamia niistä sytyttääksesi mielikuvituksen.

Puutarhapolun valaistus

Puutarhan valaistuksen kohdalla ilmeisin paikka, jonka ihmiset asettavat valot, on suoraan kodinsa ulkopuolella. On järkevää, koska jos heillä on aurinkotuoleja, he haluavat valot seinille ja jos he haluavat kodin olevan turvallisempia, he haluavat asentaa liiketunnistavan valaistuksen, mutta entä muu puutarhasi? On hyödyllistä, jos pystyt kiinnittämään valot puutarhaan johtavaan maahan ja tämä on vieläkin tärkeämpää, jos sinulla on suuri puutarha, koska alempi puoli voi olla pimeä.

Ripusta lintujen syöttölaitteet

Jos haluat puutarhasi näyttävän houkuttelevammalta, se auttaa elävältä näyttämällä, ja yksi tapa saavuttaa tämä on yrittää houkutella puutarhaan mahdollisimman paljon villieläimiä. Jos sinulla on lintujen syöttölaitteita, jotka roikkuvat puista, voit katsella lintuja, jotka lentävät ympäriinsä, kun katsot ikkunastasi, ja se auttaa heitä selviytymään, koska olemme vain muutaman kuukauden päässä talvesta. Voit tehdä muita asioita, kuten rakentaa lampia, mutta muutaman lintujen syöttölaitteen ripustaminen on helpoin tapa aloittaa.

Rakenna grilli

Kun sinulla on grilli puutarhassa, huomaat, että käytät sitä usein, koska grilliruoka maistuu hyvältä, ja se on mukava muutos ulkona ruoanlaittoon sen sijaan, että olisit jumissa koko ajan. Jos pystyt pitämään grillisi peitossa, se on vieläkin parempi, kun pystyt käyttämään sitä, kun ulkona sataa. Voit aina ostaa kannettavan grillin kaupasta, mutta jos rakennat tiilisen, se lisää puutarhan kauneutta, mihin sinun pitäisi pyrkiä.

Nurmikon sprinklerit

Kävely puutarhassasi samalla kun vedät letkua, ei ole asia, jonka haluat pakotettavan tekemään koko ajan, mutta se on kuitenkin suosituin tapa kastella kasvejaan. Elämä olisi niin paljon helpompaa, jos voisit löytää tavan asentaa jotain prosessin virtaviivaistamiseksi, ja siellä nurmikon sprinklerit tulevat peliin. Saattaa olla enemmän vaivaa asentaa ne ja selvittää, miten sijoittaa ne oikein, mutta kun olet tehnyt sen, voit istua ja nauttia siitä, että sinun ei tarvitse enää vetää letkua.

Robottiruohonleikkurit

Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa futuristiselta joillekin ihmisille, mutta on ruohonleikkureita, jotka kiertävät leikkaamalla ruohoa puolestasi, kun istut eikä tee mitään. Sinun on silti vedettävä ne irtoa ja kytkettävä päälle, mutta kun he aloittavat, voit jättää heidät tekemään kaiken kovan työn. Siellä on jopa malleja, joita voit hallita luurilla, joten ruohon leikkaaminen on kuin videopelin pelaaminen vain paljon tylsää.