Yhä useampi kanadalaisista yksityishenkilöistä ja yrityksistä välttää osittaisia ​​suihkukoneiden omistajuusohjelmia joustavien lohko-ohjelmien hyväksi. Joten, jos omistat, vuokraat tai osittain omistat yksityisen suihkukoneen henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön, sinun pitäisi kiusata seuraamaan esimerkkiä? Tässä on neljä pääkohtaa, jotka voivat auttaa sinua päättämään.
# 1. Kuinka monipuoliset tarpeesi ovat?
Ensinnäkin tulisi olla, vastaako nykyinen yksityinen lentoliikenneratkaisusi tehokkaasti tarpeitasi. Suihkukoneen murto-omistus voi lukita sinut yhteen lentokoneeseen. Tämä ei välttämättä sovi tarpeisiisi ja saatat maksaa enemmän kuin tarvitset vuokraamalla ilma-aluksen täydessä käyttöasteessa. Ryhmäaikainen ohjelma voi sopia organisaatioille tai yksilöille, joilla on erilaiset tarpeet, koska koko lentokonekannalle sovelletaan etuushintoja. Tämä tarkoittaa sitä, että riippumatta siitä, tarvitsetko yksityisen lentomatkan yhdelle johtajalle tai pienelle työntekijäryhmälle, voit valita kirsikan ihanteellisen lentokoneen.
# 2. Vaikuttavatko jäsenmaksut kassavirtaasi?
Suihkukoneen omistamisen tai osittaisen omistuksen haittana on, että rekisteröinti- ja jäsenmaksut toteutuvat satunnaisesti käytöstä riippuen. Monet suihkukoneiden omistajat päättävät liittyä lentokoneiden hallintaohjelmiin saadakseen edullisemmat hinnat polttoaineelle, vakuutuksille ja kunnossapidolle. Hallintaohjelmat perivät kuitenkin edelleen jäsenmaksuja, jotka voivat vaikuttaa yksityisten suihkukoneiden omistajien kassavirtaan. Yksi etu charter-ohjelmista on, että palkkiot ovat kattavia ja kustannusrakennetta yksinkertaistetaan. Tämä tarkoittaa, että hallinnointi-, rekisteröinti- tai ylläpitomaksuja ei ole.
# 3. Tarvitsetko lisää joustavuutta?
Peruskirjoitusohjelmien etuna on erittäin joustava toiminta. Sen sijaan, että omistaisi vain yhden tai osan yhdestä suihkukoneesta, lohkotoimintaohjelman jäsenellä on joustavuus valita paras suihkukone koko lentokalustosta. Tämä antaa yksityishenkilöille ja yritysten omistajille mahdollisuuden välttää vastuita ja sitoumuksia, jotka liittyvät suihkukoneiden omistukseen tai osittaiseen omistukseen. Sen sijaan, että jäsenet olisi sidottu yhteen tiettyyn ilma-alukseen, jäsenillä voi olla yksi etuushinta, jota sovelletaan monenlaisiin lentokoneisiin.
# 4. Maksatko liikehallintopalkkioita?
Yksi varmimmista reiteistä kustannustehokkaaseen suihkukoneiden omistukseen on liittyminen lentokoneiden hallintaohjelmaan. Luovuttamalla suihkun toiminta rahastoyhtiölle lentokoneen käyttökustannukset voivat laskea merkittävästi. Korkeat hallintomaksut voivat kuitenkin vaikuttaa kustannussäästöihin, ja monet suihkukoneiden omistajat päättävät tarjota omaisuutensa vuokralle näiden kustannusten korvaamiseksi tai aggressiivisen vuokrauksen hyödyntämiseksi. Peruskirjoitusohjelmilla ei ole hallintomaksuja, ja ne voivat tarjota kustannustehokkaan ratkaisun yksityisten lentokoneiden matkustamiseen suihkukoneiden omistamisen sijaan.
Johtopäätös
Yksityisten suihkukoneiden peruskirjoitusohjelmat ovat yhä suositumpia kaikkialla Kanadassa, koska ne tarjoavat osittaisen omistuksen edut ilman monia haittoja ja sudenkuoppia. Tällaiset ohjelmat näyttävät tarjoavan houkuttelevan ratkaisun yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat avoimen, luotettavan ja joustavan ratkaisun matkatarpeisiinsa. Yhteenvetona voidaan todeta, että yrityksillä, joilla on erittäin yhdenmukaiset tarpeet, voi olla parempi omistusosuus osittain, kun taas yrityksillä, joilla on erilaiset, muutettavissa olevat tarpeet, voi olla hyötyä yksityisten lentokoneiden rahtaamisesta.