Kierrätys ei ratkaise maailman ongelmia, mutta se on hyvä tapa aloittaa. Jos et kierrä monia asioita tällä hetkellä, haluaisin tarjota sinulle muutaman vinkin ennen kuin pääset siihen. Pidä nämä asiat mielessä, niin kierrätyksesi on paljon parempi, mikä tarkoittaa, että autat ympäristöä enemmän.

Aloita lahjoittaminen useammin

Tiedätkö kuinka ihmiset hankkivat asioita aikaisemmin ennen valuutan keksimistä? Heillä oli tapana vaihtaa asioita muiden ihmisten kanssa. Annan sinulle 2 lammasta ja sinä 50 kanaa. Kun annat asioita muille ihmisille tänään, se tarkoittaa, että heidän ei tarvitse ostaa tuotteita muualta, ja se voi säästää muutamia puita. Jos haluat olla todella antelias, voit lahjoittaa ei-toivotut tuotteet ihmisille, joilla ei ole paljon rahaa, koska autat samalla tarvitsevia ja ympäristöä.

Ole vastuullisempi ostaessasi

Ajattele kaikkia reilun kaupan tavaroita, joita he myyvät supermarketeissa nykyään. Syy siihen, että ihmiset ostavat niitä, johtuu siitä, että he tietävät, että muiden maiden viljelijät saavat kohtuullisen sopimuksen tuotteistaan. Voit soveltaa samaa asiaa ympäristöön olemalla vastuullisempi ostaessasi tavaroita. Ennen kuin ostat jotain, voit yrittää löytää yrityksen, joka hankkii tuotteitaan ympäristöystävällisellä tavalla, tai ehkä he antavat osan voitoistaan ​​takaisin vihreille hyväntekeväisyysjärjestöille, joten kannattaa ostaa heiltä.

Aloita suodattaa vettä

En tiedä mitä olet lukenut hanavedestä, mutta se ei ole niin huono kuin luulet. Tästä huolimatta, jos et voi tuoda itseäsi juomaan sitä, on vielä tapa juoda vettä ympäristöystävällisellä tavalla, eikä siihen liity kymmenien muovisten kivennäisvesipullojen ostamista kuukaudessa. Voit hankkia suodattimen kotiisi, niin kaikki vesijohtoveden paska katoaa ennen kuin se osuu suuhusi. Osta uudelleenkäytettävä pullo samaan aikaan ja voit aina kuljettaa makeaa vettä mukanasi.

Varo saastumista

On hienoa yrittää kierrättää mahdollisimman monta asiaa, mutta voit mennä liian pitkälle, jos et ole varovainen. Täydellinen esimerkki tästä on yrittää heittää uuninkestävä astia olutpullojesi kanssa. Jos heität väärän tyyppisen lasin tavalliseen lasiin, tarvitset vain pienen määrän sen saastuttamiseen, ja se on lopulta hyödytön. Jos aiot kierrättää mahdollisimman monta asiaa, sinun on varmistettava, että tiedät mitä olet tekemässä, sinun pitäisi olla kunnossa.

Osta paperimurskain

Heitätkö postisi roskakoriin päivittäin? En olisi yllättynyt, jos teet, koska suurin osa siitä on roskaa ja et huomaa, kuinka paljon tosiasiallisesti vastaanotat päivä päivältä. Jos pidät kaiken kuukauden ajan, sinulla on mukava kasa kädessäsi, joten sen sijaan, että heität postisi tavalliseen tapaan roskakoriin, sinun pitäisi ostaa paperimurskain. Kun olet säästänyt tarpeeksi suuressa pussissa, voit kierrättää sen ja taistella yrityksiä vastaan, jotka rakastavat tuhlata puita lähettämällä roskaa joka päivä.

Se on helpompaa kuin luulet

Kun sinulla on tapana kierrättää usein, et edes huomaa, että teet sen. Et ehkä huomaa mitään suurta eroa, mutta ymmärrä vain, että tekemäsi auttaa, vaikka se olisi vain vähän. Jos kaikki muut seuraisivat johtoasi, ympäristövaikutukset olisivat paljon suuremmat. Meille useita viestejä.