Olen varma, että olet nauttinut kesän nauttimisesta tänä vuonna, mutta koska se on melkein ohi, voi olla hyvä ajatella joitain tapoja parantaa kotiasi nyt, kun sinulla on enemmän aikaa käsilläsi. Tässä on loistava sovellusten arsenaali, jonka avulla pääset alkuun, ja sinun tulisi tarkastella niitä huolellisesti.

Talon suunnitelmat

Ennen kuin aloitat suuren remonttiprojektin kotona, muista ladata Talosuunnitelmat-sovellus, koska se kannattaa käydä läpi ennen kuin teet mitään. Tämä johtuu siitä, että saatat päätyä ymmärtämään, että olisit voinut tehdä kodistasi näyttävän paljon houkuttelevammalta linjaa pitkin. Mikään ei ole kuin katsella hämmästyttäviä talosuunnitelmia saadaksesi mielikuvituksesi surisemaan. Se tapahtuu heti, kun aloitat sovelluksen etsimisen, joka on jaettu kätevästi eri luokkiin.

Pro Landscape Companion

Jos kotisi ei näytä hyvältä ulkopuolelta, kaikki ajattelevat, että se näyttää kauhealta myös sisältä. Vaikka et välitä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, haluat varmasti puutarhasi olevan mahdollisimman houkutteleva, koska se lisää viimeisen silauksen kotiisi. Kun olet ladannut Pro Landscape Companion -sovelluksen, voit kartoittaa täydellisen puutarhasi, mukaan lukien kaikki kukat, puut, pensaat, lammet ja kaikki muut, jotka haluat laittaa siihen.

iHandy-taso

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kävellä olohuoneeseesi ja huomata yksi valokuvakehyksistäsi tai maalauksistasi nojaten toiselle puolelle. Kun yrität saada ne mahdollisimman suoriksi yksin, se vie paljon työtä, ja joskus et koskaan saa sitä oikein. Ainoa todellinen tapa varmistaa, että kaikki on tasainen, on käyttää alkoholimittaria, mutta sen sijaan, että tarvitsisit ostaa fyysisen, voit ladata tämän sovelluksen ja voit varmistaa, että kaikki on suorana puhelimellasi.

Ideoita kylpyhuoneen kunnostamiseen

Jos kysyisin sinulta, mitä haluat tehdä kylpyhuoneellasi, onko sinulla mitään ideaa mistä aloittaa? Voit aina ostaa uusia asioita korvaamaan vanhat, mutta kylpyhuoneen remontit antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa tyhjästä. Tarvitset ideoita, jos haluat, että kylpyhuoneesi näyttää täysin erilaiselta ja paljon paremmalta kuin sinulla tällä hetkellä. Ei ole helpompaa tapaa saada näitä ideoita kuin ladata tämä sovellus ja selata valokuvaluetteloa poimiaksesi suosikkisi.

Homesnap Kiinteistöt

Lopulta päätät heittää pyyhkeen ja sinun tulisi valmistautua ennen kuin aika tulee. Useimmat ihmiset muuttavat kotiin useita kertoja näinä päivinä, joten on aina hyödyllistä pysyä etsimässä muita yöpymispaikkoja. Kun törmäät naapurustoon, josta pidät ulkoasusta, voit napsauttaa valokuvan mistä tahansa kodista ja sovellus kertoo sinulle, kuinka paljon se on arvoltaan. Lisäksi saat selville, mitä muut alueen asunnot ovat arvoisia, ja saat myös paljon yksityiskohtaista tietoa naapurustosta.