Autot hajoavat ja kehittävät häiriöitä koko ajan. Joskus tämä tapahtuu silloin, kun joku odottaa vähiten, kuten keskellä safaria tai matkaa. Sitten kaikki helvetti irtoaa, kun tajuaa, ettei hän voi korjata autoa. Ei siksi, että hän ei tiedä miten, vaan koska hänellä ei ole oikeita työkaluja työn suorittamiseen. Tässä huomautuksessa tässä on 4 autonkorjauksen huoltotyökalua, jotka jokaisella auton omistajalla tulisi aina olla.

Hydraulinen lattiajakki

Se on välttämätöntä auton nostamiseksi maasta. On mahdotonta korjata mitään autosi alle ilman sitä. Varmista, että tiedät auton omapainon, jotta voit valita tunkin, jolla on riittävä kuormitus. Näin se pystyy helposti käsittelemään auton painon. Jos sinulla ei jostain syystä ole aavistustakaan oikean tunkin valitsemisesta, valitse vain sellainen, jonka omaruutu on vähintään puolet tai suurempi kuin auton omapaino.

Lattiajakki

Sitä käytetään aina kahden tukevan tunkitelineen rinnalla. Huomaa, että tunkitelineet on aina sijoitettava tehtaalla suositeltuihin aukkoihin. Ylimääräiset kannattajat varmistavat, että olet turvallinen työskennellessäsi autosi alla. Huomaa myös, että vaikka tunkit ovat tukevat ja tukevat ja tehokkaat, ne voivat muuttua epävakaiksi asfaltilla. Pienempien ongelmien ratkaisemiseksi aseta jalustat vanerille.

Pyöränkiilat

On helppo ajatella, ettet tarvitse tai et koskaan tarvitse niitä. Mutta odota, kunnes autosi alkaa liikkua edestäsi, kun olet vielä sen alla ja korjaat häiriötä. Pieni työkalu on yksinkertaisesti välttämätön kaikille automalleille BMW: stä Audisiin. Siksi löydät ne aina BMW: n ja Audin huoltokeskuksista. Niistä tulee tarpeellisempia, kun sinun on kiinnitettävä auto jyrkälle alustalle. Muista varmistaa, että valitsemasi pyöräkiilat sopivat auton pyöräkokoon.

Lukkoavain

Tunnetaan myös nimellä renkaan rauta, se on ylivoimaisesti suosituin hätärenkaiden vaihto-työkalu. Kuten lattianostureita, niitä ei voida käyttää yksinään. Niitä on käytettävä vääntömomenttialueella, jotta renkaiden vaihto olisi helpompaa ja nopeampaa.