Ampuma-aseet ovat monin tavoin paljon parempia kuin jouset. Ampuma-aseista metsästyksestä on tullut harrastus monille, ja se on yhä suosittu päivittäin. Metsästys ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Yksi vaaditaan ampuma-aseiden turvallisuuskurssille, jotta voidaan oppia käyttämään potentiaalisesti ‘tappavia’ aseita ennen pätevyyttä metsästää luonnossa. Tämä johtuu siitä, että tällaiset ampuma-aseet ovat erittäin vaarallisia varsinkin kun ne joutuvat vääriin käsiin. Tämän sanottuaan kaikilla metsästysfanaatikoilla on todennäköisesti oma suosikkivalikoima, mutta tässä on kolme parasta ampuma-asetta, joita pidetään parhaimpina metsästykseen.

Mossberg Turkey Thug haulikko

Tämä haulikko on täydellinen tuliase niin aloittelijoille kuin kalkkunanmetsästäjille. Tämän aseen huippumallit maksavat noin 650 dollaria ja ovat erittäin kysyttyjä. Nämä aseet ovat olleet esillä Mossy Oakin Turkey Thug -näyttelyssä vuonna 2012. Asetta käyttäneet asiantuntijat sanovat, että se toimii erittäin hyvin siellä kentällä eikä heillä ole ollut mitään ongelmia sen kanssa.

Ruger-pistoolikivääri

Tämä on yksi paha kivääri. Vaikka sitä ei ole alun perin rakennettu metsästykseen, sen täydellinen tarkkuus antaa monien ajatella, että tämä on yksi markkinoiden parhaista metsästyskivääreistä. Tässä kiväärissä on hallittu pyöreä syöttö ja kiinteät kiinnikkeet, jotka helpottavat aseen käsittelyä ja ampumista. Siinä on 10 kierroksen irrotettava laatikkolehti, joka on melko vakio partiokiväärien joukossa. Tämä paha asekappale maksaa vain noin 1000 dollaria.

Benelli Super Vinci

Viimeisenä mutta ehdottomasti vähäisimpänä on Benelli Super Vinci. Benelli USA: lla on ollut erittäin vahva maine vuodesta 2009. Tämä viimeisin lisäys heidän ampuma-asevalikoimaansa ei todellakaan ole heikkolaatuista. Lukemattomat verkkosivustot, käyttäjät ja jopa valmistajat ovat nimittäneet tämän täydellisen laitteen parhaaksi ampuma-aseena toistaiseksi. Se myy noin 1750 dollarin hintaan uudistetulla inertiakäyttöisellä järjestelmällä 3 ½ tuuman magnumkuormien käsittelemiseksi.